Wednesday 25 February 2009

ΑΣ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΤΗΝ Κα ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΚΑΙ ΤΑ 380 ΖΩΑΚΙΑ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΣΑ

Η κυρία Αλεξάνδρα Σταματάκη έχει εδώ και 18 χρόνια το κυνοκομείο της στο Χειμάδι Λάρισας , που φιλοξενεί περίπου 350 σκυλιά και πολλές γάτες! Η γυναίκα αυτή που έχει θυσιάσει όλη την ζωή της για αυτά τα κακόμοιρα ζώα, δυστυχώς έχει μείνει μονή της χωρίς καμιά βοήθεια. Δεν υπάρχουν εθελοντές, ούτε ενδιαφέρον από κατοίκους της Λάρισας και των γύρω χωριών. Συχνά δέχεται εχθρικές επιθέσεις όπως δηλητηριάσεις ή κακολογίες από δήθεν φιλόζωους οι όποιοι δεν βοηθούν πάρα μονό την κριτικάρουν!
Άλλες φορές, κάποιοι ασυνείδητοι παρατάνε τα σκυλιά τους κοντά στο κυνοκομείο της κ. Αλεξάνδρας όπου δυστυχώς δεν υπάρχει πλέον χώρος και έτσι καταλήγουν να δηλητηριάζονται από «ενοχλημένους» κατοίκους των γύρω χωριών!!Πρόσφατα δηλητηριάστηκαν οκτώ νεογέννητα κουτάβια μόλις 30 ημερών, γάτες, ενήλικοι σκύλοι και μία αλεπού! Ζητάμε κάθε μορφής βοήθεια για την κ. Αλεξάνδρα. Χρειάζονται τροφές, φάρμακα, κουβέρτες, σπιτάκια σκύλων και εθελοντική εργασία. Επίσης πρέπει να στειρωθούν πολλά θηλυκά γιατί υπάρχει κίνδυνος αναπαραγωγής μέσα στο κυνοκομείο! Όποιος μπορεί να βοηθήσει άμεσα υπάρχει δυνατότητα να πάρει ξηρά τροφή από ένα pet shop στην Λάρισα που συνεργάζεται με την κ. Αλεξάνδρα ή να στείλει χρήματα στο τραπεζικό λογαριασμό:
ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΣΤΑΜΑΤΑΚΗ
Εμπορική Τράπεζα
Αρ. Λογ. 54324901

τηλ. επικοινωνίας κ. Αλεξάνδρας : 6973583448



Στο pet shop ζητάτε τον κ. Γιώργο Γκουλιόνη στα τηλ. 2410550077 ή 6937019929 και κανονίζετε για πόσα τσουβάλια ξηράς τροφής να βάλετε λεφτά και σε ποια τράπεζα. Ο κ. Γιώργος δίνει τα σακιά τροφής των είκοσι κιλών προς 12,50 ευρώ στην κ. Αλεξάνδρα, η οποία χρειάζεται 10 τέτοια την μέρα για να ταΐσει όλα τα σκυλιά! Μην ξεχάσετε να ειδοποιήσετε την κ. Αλεξάνδρα. (Σύντομα θα υπάρχει ιστοσελίδα στο Web)
Ευχαριστούμε θερμά!
Φίλοι της κ. Αλεξάνδρας στην Αθήνα


ΠΗΓΗ

1 comment:

patsiouri said...

Καλά που το είδα, θα βάλω χρήματα αύριο κιόλας.
Αξιέπαινη.