Saturday 14 February 2009

SOS ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜ(Ι)ΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΝΑ "ΕΞΑΦΑΝΙΣΕ¨" ΚΑΙ ΝΑ ΘΑΝΑΤΩΣΕΙ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜ(Ι)ΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΝΑ "ΕΞΑΦΑΝΙΣΕ¨" ΚΑΙ ΝΑ ΘΑΝΑΤΩΣΕΙ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ο Δήμος Πειραιά, πριν χρόνια δημιούργησε το ΔΙΚΕΠΑΖ το διαδημοτικό κέντρο περίθαλψης αδέσποτων ζώων και μαζί με πολλούς άλλους δήμους, έγινε μια προσπάθεια να στειρώνουν, να περιθάλπουν και να θεραπεύουν κάποια σκυλιά.

Τώρα για πολιτικούς λόγους οι δημοτικοί σύμβουλοι, οι οποίοι δεν είναι καθόλου φιλόζωοι, ψήφισαν παμψηφεί να αποχωρήσει ο Πειραιάς από το ΔΙΚΕΠΑΖ και να κάνει δικό του ξεχωριστό από τους άλλους δήμους.

Επειδή το άλλο έκανε πολλά χρόνια να χτιστεί και κόστισε μια περιουσία, αφού τα μασήσανε πολλοί, καταλαβαίνεται τι σημαίνει να φτιάξουν άλλο.

Το θέμα είναι σοβαρό μιας και το μόνο που θέλουν είναι να φάνε τα χρήματα για τα κακόμοιρα δυστυχισμένα σκυλάκια.

Γι αυτό ενωθήκαμε όλοι οι φιλόζωοι του Πειραιά και μαζεύουμε υπογραφές.

Χρειαζόμαστε λοιπόν την βοήθεια σας.

Στείλτε μας ένα απλό μέηλ στο seahorse@ath.forthnet.gr με όσα πιο πολλά άτομα γνωρίζεται που δέχονται να υπογράψουν.

Θέλουμε όνομα, επίθετο, διεύθυνση, (τηλέφωνο προερετικα) και e-mail αν έχουν.

Χρειαζόμαστε 10.000 υπογραφές και έχουμε τις 4.000.

Είναι μεγάλη ανάγκη να μαζευτούν τόσες υπογραφές. Αυτή την εντολή μας έδωσαν οι δικηγόροι μας.

Έχουμε εσωτερική πληροφορία από τον Δήμο ότι θα μετρήσουν τα σκυλιά, για να πάρουν επιδότηση για το καθένα ένα συγκεκριμένο ποσό και μετά θα μεταφερθούν στην Ψυτάλλεια όπου όλοι ξέρουμε τι κάνουν εκεί. Τα θανατώνουν και τα εξαφανίζουν. Και έχουν ήδη αρχίσει να χάνονται ζώα..

Σας παρακαλούμε βοηθήστε μας να συγκεντρώσουμε τις υπογραφές που χρειαζόμαστε.



Επίσης όποιος θέλει ας πάρει τηλέφωνο τον «άνθρωπο» που ψήφισε να θανατωθούν όλα τα σκυλιά. Τον ΜΟΛΙΣ 10 ΗΜΕΡΩΝ αντιδήμαρχο περιβάλλοντος του Πειραιά, που τόλμησε να πει..: «Ζούμε στο 2009, δεν είναι δυνατόν να περπατάμε στον δήμο μας και δίπλα μας να περπατάνε σκυλιά..»

Επισεις ο κυριος αυτος διλωσε ΠΟΣΟΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΦΙΛΟΖΩΟΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ 50 παρτε τον και διλωστε την διαμαρτυρια σας ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟ 50???? ΟΧΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ. Το τηλ. είναι 210 4196030 - 31 -32 και ονομάζεται Βρόντος.


mporeite na epikoinvnhsete me ta parakatv thl ..

Πληροφορίες: Δάφνη PETER 6976 963322 και Σοφία Χαλκιά (πρόεδρο των φιλοζωικών σωματείων Πειραιά) 6974 026793

FACE BOOK Group: Dafni's Pet Farm


δημιουργήθηκε link για υπογραφές στο: www.petitiononline.com/DIKE2009/

ας υπογράψουμε όσοι περισσότεροι μπορούμε για να σταματήσει αυτή η ασυδοσία εις βάρος και των αδέσποτων...


ΠΗΓΗ

4 comments:

Anonymous said...

ΤΥΠΟΥ-ΔΗΜΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ - ΔΗΛΩΣΗ Δ.ΒΡΟΝΤΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ



Ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος του Δήμου Πειραιά κ. Δημήτρης Βρόντος, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Όσοι επιχειρούν με ψεύδη, συκοφαντίες, παραποίηση δηλώσεων, φήμες και απειλές να εμφανιστούν ως δήθεν υπερασπιστές των αδέσποτων ζώων στον Πειραιά, να είναι βέβαιοι ότι θα κληθούν να λογοδοτήσουν.

Κανείς δεν μπορεί να λασπολογεί και να μένει ατιμώρητος.

Ο Δήμος Πειραιά και εγώ προσωπικά, είμαστε αποφασισμένοι να φροντίσουμε τα αδέσποτα πραγματικά προστατεύοντας παράλληλα τόσο τα ζώα όσο και το κοινωνικό σύνολο».


Πειραιάς 15-2-09





Back to top


Conversation about this article

Anonymous said...

® 16-02-2009



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΔΗΛΩΣΗ TOY ΠΡΟΕΔΡΟΥ TOY ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ κ. ΚΩΣΤΑ ΡΕΣΒΑΝΗ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΕΠΑΖ ΚΑΙ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΖΩΑ



Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Πειραιά κ. Κώστας Ρεσβάνης έκανε την ακόλουθη δήλωση για τα πρακτικά του Δημοτικού Συμβουλίου περί αποχώρησης από το ΔΙΚΕΠΑΖ και για τα αδέσποτα ζώα:



Ως Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου δηλώνω και βεβαιώνω ότι από τα επίσημα πρακτικά των συνεδριάσεων η απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου περί αποχώρησης από το ΔΙΚΕΠΑΖ αφορούσε σαφείς και συγκεκριμένους λόγους πλημμελούς παροχής υπηρεσιών από το Κέντρο αυτό, μετά μάλιστα από συγκεκριμένες εισηγήσεις και έγγραφα των αρμοδίων υπηρεσιών του Δήμου Πειραιά, αλλά και καταγγελίες φιλοζωικών σωματείων, με μοναδικό σκοπό την δημιουργία ολοκληρωμένου κέντρου για την καλύτερη δυνατή προστασία των αδέσποτων σκύλων και την φροντίδα τους.



Επίσης, όπως προκύπτει από τα επίσημα πρακτικά των συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου ο κύριος Βρόντος Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος, ουδέποτε έχει υποβάλλει πρόταση στο Συμβούλιο να θανατωθούν οι αδέσποτοι σκύλοι του Πειραιά, ουδέποτε έχει ψηφίσει τέτοιου είδους πρόταση στο Δημοτικό Συμβούλιο, ουδέποτε έχει προβεί σε οιαδήποτε δήλωση περί ανάγκης θανάτωσης των σκύλων. Οι δε ισχυρισμοί ότι ο εν λόγω Αντιδήμαρχος έχει δήθεν ψηφίσει τα παραπάνω ή ότι έχει δήθεν προβεί στις παραπάνω προτάσεις ή δηλώσεις είναι απόλυτα και πέρα από κάθε αμφιβολία ψευδείς.

Anonymous said...

ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΤΗΣ ΚΑΣ .ΧΑΛΚΙΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΑΓΡΑΠΙΔΗ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΠΟΙΟΣ ΤΑ ΤΡΩΕΙ ΤΟ 2009.ΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΕ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΗΘΕΝ ΘΑΝΑΤΩΣΕΙς ΤΩΝ ΖΩΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΠΕΙΡΑΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΩΝ ΖΩΩΝ ΕΧΟΥΜΕ ΖΩΑ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΠΑΡΑΤΑΜΕ ΣΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕς ΟΠΩΣ ΜΕΡΙΚΟΙ-ΜΕΡΙΚΟΙ.Α ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΩ ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΚΑΘΑΡΣΙΕς ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ ΟΤΑΝ ΤΑ ΠΑΜΕ ΒΟΛΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΓΙΑ ΜΑΣ...........ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ

Anonymous said...

ο καθενας μπορει να εκτυπωσει μια λυπημενη φωτογραφια ενος σκυλου και απο κατω να γραφει "αφηνεις εμενα να τα κανω στο πεζοδρομιο και τα αδεσποτα ξαδερφια μου την πληρωνουν για εμενα". ως υπογραφη "μπορεις να το δεις στα ματια του σκυλου σου αλλα και να το αλλαξεις" και τα στοιχεια του που μπορουν να υπογραψουν. και αφηστε τα κατοικιδια να σωσουν τα αλλα! ΑΣ ΓΕΜΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ, ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΓΙΑ ΟΛΑ.